Monday, October 4, 2010

contest gadis sopan

kawan aku yg bernama syazwana jumpa contest ni..contest gadis sopan...so, setelah mempertimbangkan seberat2nya...aku dgn muka tak malu nk join...

syarat2:
1. Berbaju kurung @ Jubah [update]
2. Menampilkan gaya yang sangat sopan.
3. Gambar sopan confirm2 tak seksi.

memerlukan lebih informasi..layari blog cik bulat..

so ni la gambar2 yg ala2 sopan tuh


ni rasanya gmbr tahun 2009..mjlis buka posa.


ni agak latest...mei 2010..nmpk agak gemuk di situ



nk gna gambar ni juga...mei 2010 juga la kot...rase mc cikgu


dan ini la cik yg perasan tuh kuikuikui

ok la...aku tak cantik mana...xreti posing...cukupla kot dgn gmbr2 ni...tq!

6 comments:

Cik Bulat said...

hello. hai empunya beLog. hehe. tengs sebab join contest cik Bulat. nama kamu akan cik Bulat Listkan dalam senarao peserta contest di sidebar cik Bulat dan gambar akan cik Bulat upload dlm fan page cik Bulat di faceb0ook. tggu sehingga.. waktu ttup. hehe~

tity said...

ee...nak join gak laa..good luck utk kamu,yan.

Azeyana Zainal said...

cik bulat : thanx!
tity : jom2!

ceguzeha said...

saya suka gmbr last.
ini dah kali kedua sy ulang dlm lapangan blogger bhw kamu nmpk gojes dlm itu gmbr.
ouh!!

so meaning to say, kne slalu2 pegi makan kt kola perlis eh?
hiks ^^

nway, gudluck rumet!!
sy nak masuk tp tak cukup supan.hiks ;D

Azeyana Zainal said...

yaya: kannn...suka juga gmbr tu..muka licin-tak-bleh-blah!

setuju dgn stetmen selalu mkn kt kola perlis...kuikuikui

lagi best kalau selalu pegi penang

Cik Bulat said...

maaf. tolong btulkan tarikh ttup~