Sunday, October 24, 2010

gadis misteri

eh...ko ni kan...geram betul aku tau!

aku tau la kau takde kawan...tapi agak2 la kan kalau nak berkenalan pun..ok,memang aku faham keadaan ko.kekadang aku pun kesian juga kat ngko. ko xramai kawan.kalau ada kawn pun, mungkin dorang xrapat sgt dengan ko.yelah, masing-masing punya kegemaran sendiri.aku paham, mesti ko bosan kan..cuma,yang aku tak bleh blah tu...kenapa mesti ko datang cari aku? aku bukan fofular pun..ko cari la org lain..

bukan aku tak nak kawan ngan ko..aku tak sombong..cuma aku takut dan seramlah nak kawan dengan ko. lagipun, cara hidup kita berbeza. ko lain..aku lain..ko makan benda lain.aku makan benda lain...pastu, ko suka nak aktif waktu malam..aku malam2 penat.mcmna nak join aktiviti ko..ko janganla sedih..aku takde niat pun nak sakitkan hati ko..kalau ko terasa, aku minta maaf ek...

satu lagi, ni betul2 aku tak bleh blah. ko datang approach aku masa aku tgh mandi.dahla tgh2 malam tu.Kita berdua je yg ada dlm toilet. aku tau niat ko baik..nak teman aku mandi. ko sj je buat2 bising kan..ko buka paip, ketuk2 pintu toilet...ko buat mcm tu sbb taknak toilet tu sunyi. ko tak nak takutkan aku..sweet betul!aku paham..ko mmg baik..cuma cara tu tak sesuai..nnti apa pula kata org bila kita berdua-duaan..kang kena tuduh lesbian pula...taknak la mcm tu...

another thing yg aku rs kita tak sesuai jd kawan ialah ko pelik. aku tak paham knp ko nak serabai sgt. rambut tu sikat la elok2.dah tau panjang, ikat la..ni tak, biar je serabai. rimas aku nengoknya. Pastu, baju tu..cari la baju lain..asik putih je..labuh lak tu..penampilan kena jaga..kebersihan itu penting..ko kan cantik..kna yakin yg ko cantik..ubah persepsi org terhadap ko selama ni..ni tak, ko dtg jumpa aku dgn appearance mcm tu..mana aku tak terkejut gajah.nasib tak pensan..ish..ish..ish...

ni aku ckp mcm ni..ko jgn berdendam pula..kita taknak gaduh kan...aku juga nk bg ingatan kat ko..jgn buat mcm ni kat org lain..kang heboh satu uum ni kang..aku nk back up ko pun susah...org pecaya ke nnti kat aku?so, aku nasihatkan ko pegila ek cari kawan yg sama dgn ko, paham ko, bleh hang out sesama..senang cerita yang sama alam la dgn ko..aku tak bleh..aku dr alam lain..ko alam lain..dhla aku je yg bleh nmpk ko..kang kalau kita borak2, gelak2 sesama tak ke org anggap aku gila? ko tak kesian ke nnti kat aku kalau aku kna tahan dlm wad gila?

so, miss wateveryournameis...jgn sedih2 no...jgn risau..ko mesti jumpa kwn punya...akhir kata dr aku..jgn nakal2, jangan buat jahat, jangan usik orang, jaga kebersihan, sentiasa bersabar dan paling penting...jangan buat2 suara mengilai dan menangis tengah2 malam..seram dow!


p/s: cerita ini tiada kena mengena dengan sesiapa walau dari alam mana sekalipun.sekian.
JANGAN BIARKAN HIDUP ANDA DISELUBUNGI MISTERI

4 comments:

SHAIDATUL NAZWA said...

bla la plak ko jmpa dia ni yan hehehe

Azeyana Zainal said...

aih...sejak2 bz memalam ni la..

QiRaNa AiN said...

oooowh..sy paham.. patut la awk ajak sy mandi kat portion sy...hahaha~ ade secret admire upenye...hihihi~

Azeyana Zainal said...

well...
org cun kan..hahaha