Monday, July 6, 2009

a story begins

campus life?oh man...

its almost 2 days i'm here,at uum...what i feel?hurm....dunno...too early to say if i like it or not.the environment...lifestyle...hectic..uh?hectic?yeah...kind of...class at 8 am but i get prepare at 6 ++ am...my..my...catch up bus...fortunately, hav frens here...yup, my cohort 5 team...together we r strong, together we r unbreakable!?

yet, i didnt manage to get all subject registered yet.still hav 1 subject left..actually, it can be done anytime but thinking of "others"...yeah..."Dont b selfish yantie!" crap!

not to mention...i hate when people cant be independant...responsible for their own...well..hello...its your life what...rather than telling sum1 else to do this and that...why dont u do it yourself?grow up,dude!

ok la..i lost my patience already and i dont want to get more "hot".just shut it...until when?dont ask...no idea...advice?any1?hello?argh!!!!!!!

5 comments:

muiz said...

buat x thu sudah...
mind ur own bisness dah...
xyh layan,fikr hal org lain...
baru dunia terasa aman..

putribayu said...

gitula...entah knapa aku dh terbiasa dgn konsep hidup bermasyarakat,bantu membantu ni..bg aku, ari ni org lain susah, esok mgkin kita yg susah..so xleh selfish kat dunia ni...but aku kna blajar juga la jd mcm org lain kot..yg xpenah nk hirau apa2..baik k buruk tu muiz?any comment?

Putera Cinta said...

kita hidup bermasyarakat xleh la nak selfish... ikan pon xselfish gaknye.. hehe...
org2 yg pentingkan diri sdri xkemane pon..
kalau awk nak jd cm org len yg x hiraukan pape tu..
sye rase tu bukan satu keputusan yg baik..
percayalah one day u akan nampak balasan pd baik buruk kite buat..

mungkin pd yg terlalu mementingkan diri sdri tu kte bleh ignore je..
ingatlah langit tu x selalu cerah..

bukan ke indah kalau hidup saling bantu membantu... pada yg buta mmg xkan nampak...

putribayu said...

ye..betul putera cinta!akhirnya ada juga yg sependapat dgn saya...so..fella..ada rasa apa2 tak kat dlm hati tu?
moral of the story:biaq pi la og len nk buat mcmana pun..mybe it look stupid to u..y judge?y complaint?y u guys hate people who help other people?so sad...
together we r strong..together we r unbreakable?!? teng3...

p/s:sum people will not understand this statement..it ok..for those yg terasa..sorry..

MizBeLL said...

i'm that kind of person..
owez aware of others..
but sumtyms we need to think more to ourself..i mean what best 4 urself..kdg2 t'prasan plak bla kta tgu org len tp org len x pon sebok2 nk tgu kta..tp olh sbb dah t'besa so no hal pnya lar..