Friday, February 19, 2010

Ganu...

Hari ni genap dah seminggu aku kt negeri Terengganu...
First time pergi ke zon pantai timur semenanjung Malaysia...Kira puas hati jugaklah...KElantan pun dh jejak..Walaupun tak la keseluruhan negeri tp dh experience environment 2-2 negeri ni pun aku rasa dh best gila..

Anyway, THANK YOU SOOOOO MUCH for Wan Nur Syazwana sekeluarga yg sudi menerima kehadiran sy selama seminggu ini. Hospitality yg terbaik lah! Mama and Abah sya mmg best...sudi bw sy jalan2 sampai ke Pengkalan Kubur, KB Mall...Sudi bw sy pegi kedai tudung yg sungguh murah hingga rambang mata di buatnya...Juga ke pasar payang utk membeli batik...tak lupa juga Mydin yg paling besar sy pnh pegi huhuhu....Juga rumah tok n nenek sya yg best...kampung yg tak penah sy rasa suasana kgnya...

Lupa lak nk gtau...sy saaaayang Aryuni @ adik bongsu sya yg sgt2 la aktif, manja n peramah walaupun kekadang tu naik geram dibuatnya...TQ juga buat adik2 sya yg lain spt Wan, Yo n Alin..and si kucing B yg berjaya melakar parut di wajahku huhuhu...hebatnya B hgga mampu membuat rekod kucing pertama mencakar sy di muka...

TQ SO MUCH!!!!hrp2 bleh pegi lagi lain kali heheheheh...(tak puas shopping)

2 comments:

Nazirah said...

wahh best..jekez taw dpt jln2..

Ya_Yan said...

heheh....nasib kawan ajak..kalau tak nda merasa la wei