Monday, August 17, 2009

E-learning yang membengangkan

aku tak tau napa..aku mmg benci yg teramat kt subjek yg satu ni...Actually tak la benci sampai aku tanak blajar...since aku mmg suka gak exploe bab IT ni..aku tak kisah la...tp knp banyak sgt benda nk kna buat?WHY????

1. Website --> ini adalah kerja kump. Kna prepare 1 website yg sesuai utk learning process..kt dlm website lak kna ada mcm2..pdf..jpeg...pp..bla..bla..n bla..bla...yg aku sendiri tak tau apa ke menatang tu. Semua kna purrfect...tu yg tensen...30webpage...everything must be perfect!WTF?susah kot...dhla sy buta IT ckit arghhhhhhhh!!!!!!

2. Newsletter --> hat ni kna buat buletin yg sesuai utk english language society...tak byk komen sgt sebab senang nk buat.

3. Poster --> yg menyakitkan hati tu kna guna Adobe Photo Shop!dhla tak tau guna menda alah tu..nk siapkan cepat lak..kang buat ikut suka kang...kata tak ikut prosedur pulak...nk belatih guna laptop sendiri...asal install je konfem laptop aku demam..so?mcmana nk siapkan kerja?

4. Power point --> yg ni aku tak faham sgt.mungkin sbb kpla hotak aku dah berselirat dgn benda yg trsebut di atas kot. PP senang je...yg jd susah sbb benda2 kt atas tu la..

5. QUIZ --> dh la kerja banyak...kuiz ada tiga kali..tnya teori lak tu...pdf?jpeg?winzip?amende tu?arghhhh!!!


skrg ni...aku tgh mengcompare...knp batch b4 me kna buat modul soalan je?(and they say :u guys are lucky didnt get Dr. H as ur lecturer)...well...take a look at the list of assignment above...who's luckier huh?

8 comments:

KinosKoko said...

aku setuju....
sgt2 setuju...
H (bukan nama sebenar) sgt2 mengannoykan...!!

ceguzeha said...

ciit.
aku sgguh3 memahami.
ku jua mula mbenci subjek ini sgguh2.adeh!
btw,
we r not IT student okey!!

MohdIzwan said...

btol3...
sokong 300%

muiz said...

si H yang bodoh!!!

Fishy21 said...

H yg paling bodoh kat dunia ni!!

mazhad said...

wat survey subject n lecturer dibenci maka dia menang lah...

putribayu said...

yeah!!!!aku masih ditahap geram hingga tidak mmpu membuat kerja2 e.learning yg mlambak itu

MizBeLL said...

found diz on another blog..
bdk tesl jg..
tp t'lpa nma dya..
truk sgt ka sbjek ney..?
^-^

p/s:bg takut ey..